Tiili julkisissa sisätiloissa

Nykyinen tiilivalikoima on laaja ja antaa monia mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja yksilöllisiin toteutuksiin niin kotona, työympäristöissä kuin julkisissa tiloissa. Tiili tai keraaminen kennoharkko on kestävä ja ääntä eristävä väliseinämateriaali, joka voidaan jättää muurauspintana näkyviin tai tasoittaa ja viimeistellä hengittävillä pintamateriaaleilla katseilta piiloon. Tiililaatoilla voidaan puolestaan toteuttaa rustiikkinen, aito tiili-ilme seinien, tulisijojen ja lattioiden pintaan massiivista tiilimuurausta kevyemmin.

Tiili on sisäilmaesteetön

Tiili luokitellaan materiaalina M1-sisäilmaluokkaan. Tämä tarkoittaa, että tiili on turvallinen käyttää rakennus- ja pintamateriaalina sisätiloissa. Tiilestä ei erity mitään terveydelle haitallisia päästöjä vaan päinvastoin se edistää hyvän ja miellyttävän sisäilmaston toteutumisessa. Tiili reagoi tehokkaasti lämpötilan ja kosteuden vaihteluihin ja tasaa niiden vaikutuksia sisäilmaan.

Väliseinät

Väliseinät

Tiili tai keraaminen kennoharkko on kestävä ja ääntä eristävä väliseinämateriaali.
Tiililattiat

Tiililattiat

Tiililattia on kestävä, pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Poltetun tiilen luontainen värivaihtelu tekee lattiasta kauniin ja eloisan. Lisäksi valittavana on useita erilaisia limitysvaihtoehtoja.